My Story

”In a world where you can be anything. Be kind.”

unknown

My story

Nimeni on Anna-Leena ”Ansku” Forsström ja olen kahden alakouluikäisen lapsen äiti. Äitiys on ollut minulle huikea matka oppia itsestäni jotain uutta. Jokainen päivä (edelleen) opettaa minulle jotain uutta ja oleellista vanhemmuudesta. Ajattelen, että vanhemmuus on täynnä mahdollisuuksia, kun vaan malttaa pysähtyä kuuntelemaan niitä, luottaen itseensä. Vanhemmuus on elämää, sen ei tarvitse olla suorittamista ja selviytymistä, vaan osa sellaista elämää, mitä juuri sinä haluat.

Rakkaus varhaiskasvatusta kohtaan syntyi eräänä loskaisena tammikuun aamuna vuonna 2008. Saapuessani uuteen, itselle tuntemattomaan, päiväkotiin tekemään sijaisuutta, minut otettiin vastaan erityisellä ymmärryksellä ja lämmöllä. Lapset sekä päiväkodin kasvattajat jättivät sinä päivänä minuun lähtemättömän vaikutuksen positiivisuudellaan.

Olen työskennellyt varhaiskasvatuksen opettajana nyt 11 vuotta. Näiden vuosien varrella olen kohdannut päiväkodeissa lukuisia lapsia sekä perheitä haasteineen ja onnistumisineen. Olen saanut olla tukemassa ratkaisukeskeistä vanhemmuutta ja innostamassa vanhempia mukaan positiivisen ja kannustavan kasvatuksen maailmaan. Vahvuuteni on positiivisella sekä kannustavalla työskentelytavalla auttaa sinua löytämään vanhemmuudellesi äänen.

Tmi Anskun Kannustava Kasvatus

Vanhemmuuden Supertsemppari
%d bloggaajaa tykkää tästä: